El Estat Islamic segons els alumnes del UniversiMES

Avui amb la Marta hem fet una classe sobre el inici de Estat Islamic i tot el tema relacionat amb les guerres i confrntacions.

Ens ha explicar que és i com neix amb la mort de Abu Musab Zarqaui i la confrontacións de siferents grups  i que volen aconseguir mes territori no nomnes a Siria i Iraq sino a tot que el tenia controlar previament desde fa centenars d’anys. Aquest estat Islamic tenen una llei molt controlada: Deu es Al-la o Mahoma es el missatger en poques palaules, tot controlat.

Tambe ens ha explicat que hi ha hagut un periode de “tranquilitat” fins que el Ex-President Obama, va retirar les tropres i van començar de nou i a incrementar-se les guerres.

Aquest Estat a base de petroli, taxes, impostos,… adquereix suficient per construir armes per donar front els difenrents tipus de paisos.

Degut a que previament havia perdut terreny durant el 2015 i per venjança contra el atemptat del territori Islamic en el 2014, ataca Europa i com resposta ofensiva ataquen 40 paisos com França, Espanya, Gran Bretanya entre altres.

Pel nosaltres la guerra no hi ha ni guanyadors ni perdedors, nomes hi ha morts i sufriments a la gents que ho estem i ho estan vivint.

Rossi i Alejandro.

One thought on “El Estat Islamic segons els alumnes del UniversiMES

  1. Jo crec que a la guerra només hi ha perdedors. Ningú no guanya res en una guerra. Només la pau permet viure la
    gent. Cap idea ni cap religió no justifica una guerra i el patiment que comporta.
    Jo ho veig així.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *