Els mitjans de comunicació: la informació i la publicitat

En la classe d avui la Marta ens ha explicat la diferènçia entre la informaçió que hi ha al nostre voltant i com aquesta es pot transformar a noticia , depenen de la importància de la mateixa i de l interés que li puguin donar els mitjans de comunicaçió per que la informaçió que els hi arriba passi a ser noticia . i tambe hem vist que depen dels mitjans que ens donen la notìcia , l enfoquen desde la seva opinió politica . l altre apartat d avui era sobre la publicitat , i dels diferents tipus de publicitat que tenim en el dia a dia ; informativa , persuasiva , comparativa , de recordatori etc etc , i també hem vist uns videos que ens reflectien la diversitat de publiçitat que tenim en el dia a dia . desde la publiçitat informativa fins a la mes persuasiva i la mes habitual per crear consumisme entre la soçietat . avui hem tingut l ultima classe del primer apartat del curs Universi + amb la Marta Tiñena , la valoraçió del grup es que ens han agradat molt les classes i hem aprés moltes coses importants per entendre una mica millor el mon actual , i ara fins al gener que començarem l apartat d econòmia amb el professor Jordi Conca

 

Xavier Pous i Antonio Hinojo

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *