productes financers i paper de l’estat (impostos) a universi +.

Hola a tots:

En aquests dos dijous vam apendre entitats financeres i productes financers.

hem aprés que els bancs son fundats per families emprenedores i amb éxit em els negocis;van iniciar en els segles XVII i XVIII com també hem apres la diferencia entre un banc es de families de banquers i una caixa d’estalvis es de intemediaris financers pero l’unica diferencia que el seu principal es l’obra social.

Dels productes financers hem aprés que hem d’anar amb compte amb les targes de crèdit,ens ha donat consells per un bon ús de les targetes el Jordi (el professor) ens ha explicat que hi ha moltes formes d’estalvi entre ells els dipòsits,fons d’inversió, plans de pensions que ens ajuda a estalviar els nostres diners.

Un tema que ens ha agradat molt és la banca  on line que ens permet utilitzar els serveis i productes disponibles d’una entitat bancaria via internet i que te moltes avantatges tambe el calcul  de percentatges.

També el Jordi Conca ha. resumit del paper de l’estat (impostos) com  l’IVA, IRPF i tipus d’impostos.

 

fins aviat!!

Montse Alonso i Montse Nuñez.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *