El Romanticisme moviment culte

Hola a tothom:
La classe del dijous vam parlar del romanticisme que vol dir que agrada tot l’antic. També ens van ensenyar pintures i fotografies relacionades amb l’epoca del romanticisme com per exemple ens va ensenyar una fotografia d’una fabrica de cotxes abandonada de Detroit (USA) aqui va reflexar que el romanticisme es el sentiment per l’antic e historic. Davant de les esglesies, gratacels,vaixells etc.. Nosaltres som petits devant d’aquets monuments.
Despres varem debatre sobre la peli.cula EROICA BBC de Beethoven quan va fer l’assaig de la tercera semfonia que va parlar de la revolució Francesa.

Recordatori:

El Joan ens va recordar que tenim de fer grups per poder buscar quatre preguntes sobre el nazisme.

Montse Alonso i Jordi Preñanosa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *