Sortida al Canal Taronja i Regio7

Hola el dia 11 de gener vem anar a visitar les instal·lacións del CANAL TARONJA i REGiO7 , al canal taronja ens van explica l´historia des de cuan va comença la radio que van explica el tipos de cadenes de radio com per exemple els 40 principals , cadena ser, etc i a mes el canal taronja.

La Pilar Goñi ens va fer preguntes com per exemple si coneixiem el canal taronja i els programes que fan i com ens arriben les noticies a ells. també van fer una entrevista a unes cuantes persones que van di la seva experiencia i que pensaven del canal taronja.

Visita a el diari del Regio7

A el REGIO7 ens van explica com fan els seus diaris,cuan arriben les noticies a traves de les ajuntaments o cossos policials,etc redacten les noticies i les fiquen als diaris i podien fer com a maxim aprox 90 pagines pero intenten fer menos pagines,hi han molts aparts a les seves instal·lacions com per exemple esports, fotografia, comarca del bages, manresa, etc.

 

 

Noelia Hernández i Eric Nuñez

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *