Classe amb el notari

A la classe d’avui la primera part hem repassat el procés jurídic amb el David Sanclimens. La segona part ens ha vingut el Pedro un notari ens ha explicat en que consistien les seves funcions que son molt variades com escriptures, actes, i polissos que son documents que fa el banc i es signen davant al notari i també es fan testimonis. Ens ha ensenyat diferents vídeos de com triar a un notari, i ens ha explicat que a Manresa han quatre notaris que tenen oficina al Passeig Pere III. A part de tot això també ens ha parlat de les tuteles per a persones amb discapacitat.

 

Ha estat una classe on hem pogut aprendre coses que no sabíem i hem pogut fer moltes preguntes ens ha agradat molt moltes gracies Pere per fer-nos passar una gran estona!!!

 

Jordi Preñanosa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *