ECONOMIA

Hola us voliam parlar sobre l’ economia va començar cuan els humans s’organitzaven es van inventar l’agricultura,havien unes tribus que se autoproveeixem. Tambè  feinan diversos intercanvis de productes amb altres tribus,va apareixer la sal per intercanviar amb els productes que fenian i de aki surt el nom de salari.Mes tard van apareixer las monedes ,el mon social va començar a tenir els seus ingressos i tambè facturació,aixo va començar a creixer empresas i dspres ya tenien els seus beneficis i la gent treballava .La gent tenia els seus controls de les seves despeses i de ingressos,es pot dir que l’estalvi es un consum a futur que es farà gràcies de un ingrés present.

 

 

Eric núñez, Adrià meca i juan luis reyes

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *