Caprabo i com entendre un contracte temporal.

Bona tarda a tothom:

E passat 8 de març vam visitar el supermercat Caprabo és gestionat per AMPANS i esta al C/Barcelona nº 72 de Manresa.

Allá ens va explicar com funciona el márquetng dins de l’empresa comença amb un estudi de marcat com per exemple (quin tipus de públic,les nececitats que hi ha,etc). Desprès s’ha de decorar el local amb els colors de la empresa un cop fet es col-loca els productes del super i com devien de col-locar a les prestatgeries els productes en oferta tenien unes etiquetes que les diferenciaven dels altres;per altra banda el fil musical juga un paper molt important perque promociona les ofertes de la quinzena als clients.També cal destacar que hi ha un passadis exclussiu per gent celiaca i vegana. Ara estan mirant de no malbaratir els aliments,esta de fase experimental.

Despres quan varem finalitzar la visita a Caprabo a la FUB ens esperava el professor Jordi Rojes  ell ens va explicar com entendre un contracte laboral . El Jordi ens va explicar com era un contracte temporal  i per practicar en varem omplir un entre tots.

Blog realitzat per Montse Alonso i Marta Padró 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *