Carta a Carme Forcadell

Estimada Carme,

Som els estudiants del grup UniversiMés. Ens vas venir a veure a la Universitat de Manresa. T’agraïm molt que ens dediquessis part del teu temps i que ens fessis aquella meravellosa classe.

Recordem amb nostàlgia la teva visita i també quan posteriorment vam venir a visitar el Parlament. Vas dir-nos que ens recordaves i que justament el dia que vas venir a la Universitat era l’aniversari del teu fill. També t’agraïm que ens sorprenguessis i ens dediquessis una estona el dia que vam visitar el Parlament, treure temps de la teva apretada agenda deuria ser difícil.

Vas donar-nos resposta a totes les preguntes que et vam fer i sort que es va acabar l’hora sinó nosaltres encara te n’haguessim fet més.

Nosaltres et veiem una persona molt oberta, receptiva, valenta, propera i amb sensibilitat amb el tema de la discapacitat.

Ara sabem la teva situació, dia rere dia estàs al nostre pensament i ens mirem la foto que ens vam fer junts amb enyorança.

Ara estàs en una situació angoixant, dura i injusta. Estem amb tu, tens tot el nostre suport i nosaltres et recolzem perquè creiem que no hauries d’estar on ets.

Hem llegit una frase que ens ha agradat i volem compartir amb tu: “tenim un pilar de nou a la presó però la pinya és al carrer”. Nosaltres seguirem lluitant, fent força endavant i no ens donarem per vençuts. Lluitarem per un món més just i volem que puguis tornar al teu dia a dia i amb la gent que t’estimes.

Avui precisament hem rebut una gran notícia que esperem que pugui anar canviant les coses: la justícia alemana allibera el President Puigdemont.

 

Carme, desitgem tornar a abraçar-te ben aviat.

 

Amb molt d’afecte,

 

Els estudiants de l’UniversiMés: Gisela, Marta, Oriol, Meri, Xavier, Pilar, Benjamí, Jordi, Gemma.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *