FUNDACIÓ UNIVERSITÀRIA DEL BAGES

 UManresa+FUB fons transparent

 

La FUB és una fundació dedicada a l’ensenyament superior, universitari i professional. Actualment, imparteix els graus universitaris d’Infermeria, Fisioteràpia, Logopèdia, Podologia, Administració i Direcció d’Empreses (ADE) i Educació Infantil. La signatura d’un acord de federació amb la Fundació Universitària Balmes, el 30 de gener de 2014, va convertir-la en la seu del campus Manresa (UManresa) de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya.

Com a centre universitari, imparteix estudis de grau, postgrau i màster i duu a terme projectes de recerca i de transferència de coneixement.  També ofereix estudis professionals, tant de formació inicial (CFGS) com d’especialització. Impulsa iniciatives de responsabilitat social cap al seu entorn, especialment en l’àmbit assistencial-sanitari, educatiu i de promoció econòmica i social. Compta amb diferents programes per apropar la universitat i el seu coneixement al conjunt de la població.

AMPANS

ampans-logo

 

AMPANS és una fundació que treballa per promoure l’educació, la qualitat de vida i la inserció laboral de les persones amb discapacitat intel·lectual, i també malaltia mental i altres col·lectius en risc d’exclusió, creant i gestionant centres, serveis, programes i suports amb criteris d’excel·lència acreditada.

Acompanyem i donem suport a les persones i a les seves famílies en serveis d’escola d’educació especial, formació, treball, atenció diürna, ocupació terapèutica, acolliment residencial, lleure, esport i tutela, fomentant l’autonomia i la igualtat d’oportunitats.

FUNDACIÓ ANTIGUES CAIXES CATALANES – BBVA CX

BBVA CX - FACC

BBVA CX és un banc global que treballa per un futur millor per a les persones, amb un model de negoci centrat en el client. Aposta per la banca de proximitat i se sent compromès amb el territori, a la vegada que s’implica en les necessitats socials.

A Catalunya manté un programa d’acció social i cultural propi i també amb la Fundació Antigues Caixes Catalanes (FACC), continuadora de l’obra social de les antigues caixes catalanes. El seu objectiu és la realització d’iniciatives socials i culturals dirigides a promoure el progrés humà, educatiu i cultural de les persones.

Actualment, convoquen i col·laboren de manera conjunta 9 premis culturals i activitats en àmbits tan diversos com la literatura, el teatre, el dibuix, la pintura, el circ, el cinema de muntanya, la música i l’associacionisme cultural amb l’objectiu d’incentivar la creació de projectes culturals, ajudar en la difusió i projecció dels professionals, i estendre la cultura arreu de Catalunya.